Реєстраційний номер та термін дії
|
Продукція
|
Нормативні документи, на відповідність яких проведена сертифікація
|
UA.1O114.CX.0039-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Бальзами на основі цілющих трав: ' Хербал Парк Арабіка 30' ('Herbal Park Arabica 30'), 'Хербал Парк Цитрус 30' ('Herbal Park Citrus 30')
|
ТУ У 11.0-2679312149-001:2017 'Бальзами на основі цілющих трав. Технічні умови' п. 3.3.2, п.3.3.3, ГН 6.6.1.1-130-2006 ' Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді' р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0038-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Бальзами оригінальні: 'Грін Хілз Хербал лікер'('Green Hills Herbal liquor'), 'Грін Хілз Дольче' ('Green Hills Dolce')
|
ТУ У 11.0-31082518-008:2016 'Бальзами оригінальні. Технічні умови' п. 3.3.2, п.3.3.3, ГН 6.6.1.1-130-2006 ' Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді' р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0037-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Настоянка 'Зубровка Златогор'
|
ТУ У 11.0-31082518-010:2017 'Настоянка Зубровка Златогор. Технічні умови' п. 3.3.2, п.3.3.3, ГН 6.6.1.1-130-2006 ' Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді' р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0036-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Напої плодово-ягідні зброджені в асортименті 18 найменувань згідно додатку до сертифіката
|
ТУ У 15.9-14216689-004:2009 'Напої плодово-ягідні зброджені. Технічні умови' п. 4.1.2, п.4.3.1, ГН 6.6.1.1-130-2006 ' Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді' р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.2.2.6, п.2.3.2, п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0035-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Напої лікеро-горілчані в асортименті 122 найменувань згідно 4-х додатків до сертифіката
|
ДСТУ 4257:2003 п.4.1.3, п.4.1.4; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді" р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0034-18 Термін дії з 29.06.2018 до 29.06.2020
|
Горілки, горілки особливі в асортименті 99 найменувань згідно 4-х додатків до сертифіката
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2, п.4.1.4; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs і Sr у продуктах харчування та питній воді" р.3 п.15, п.п.15.3, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0033-18 Термін дії з 27.06.2018 до 29.05.2020
|
Консерви стерилізовані "Джем полуничний" першого гатунку
|
ДСТУ 4900:2007 "Джеми. Загальні технічні умови" п.5.2.1 - п. 5.2.4
|
UA.1O114.CX.0032-18 Термін дії з 19.06.2018 до 03.09.2019
|
Напівфабрикати для кондитерського виробництва та напої готові для вживання в асортименті згідно додатку до сертифікату (11 найменувань)
|
ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п. 3.1.31, 3.1.40, 3.1.28, 3.1.29, 3.1.14, 3.1.39, 3.2.33, 3.2.34, 3.2.45, 3.2.46, 3.2.36, 3.3.25, 3.3.36, 3.3.38, 3.3.23;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 п.п. 2.2, 8, 12, 7.4; специфікації виробника
|
UA.1O114.CX.0031-18 Термін дії з 19.06.2018 до 03.09.2019
|
Напівфабрикати для кондитерської, харчової та хлібопекарської промисловості в асортименті
згідно 3-х додатків до сертифікату (70 найменувань)
|
ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п. 3.1.31, 3.1.40, 3.1.28, 3.1.29, 3.1.14, 3.1.39, 3.2.33, 3.2.34, 3.2.45, 3.2.46, 3.2.36, 3.3.25, 3.3.36, 3.3.38, 3.3.23; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 п.п. 2.2., 8, 12, 7.4; специфікації виробника
|
UA.1O114.CX.0030-18 Термін дії з 19.06.2018 до 03.09.2019
|
Напівфабрикати для кондитерської промисловості в асортименті згідно 3-х додатків до сертифікату
(59 найменувань)
|
ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п. 3.1.31, 3.1.40, 3.1.28, 3.1.29, 3.1.14, 3.1.39, 3.2.33, 3.2.34, 3.2.45, 3.2.46, 3.2.36, 3.3.25, 3.3.36, 3.3.38, 3.3.23;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 п.п.2.2, 8,12, 7.4; специфікації виробника
|
UA.1O114.CX.0029-18 Термін дії з 19.06.2018 до 03.09.2019
|
Пальмові і кокосові олії, жири, суміші рослинних жирів, рослинні маргарини та креми в асортименті згідно 2-ох додатків до сертифіката (26 найменувань)
|
ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п. 3.1.31, 3.1.40, 3.1.28, 3.1.29, 3.1.14, 3.1.39, 3.2.33, 3.2.34, 3.2.45, 3.2.46, 3.2.36, 3.3.25, 3.3.36, 3.3.38, 3.3.23;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 п.п.2.2, 8, 12, 7.4; специфікації виробника
|
UA.1O114.CX.0028-18 Термін дії з 29.05.2018 до 29.05.2019
|
Цукор білий кристалічний ІІІ категорії з цукрових буряків (квота А)
|
ДСТУ 4623:2006/ГОСТ 31361:2008 (ГОСТ 31361:2008 IDT) п.3.2.5, п.3.2.6, п.3.2.8, п.3.2.9, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.28, п.3.2.33, п.3.3.23
|
UA.1O114.CX.0027-18 Термін дії з 07.05.2018 до 13.08.2018
|
Горілка "Легка горілка воздух альфа"
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2 , п.4.1.3, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 р.3, п.15, пп.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0026-18 Термін дії з 07.05.2018 до 30.06.2018
|
Напої лікеро-горілчані в асортименті (8 найменувань)
|
ДСТУ 4257:2003 "Напої лікеро-горілчані. Технічні умови" п.4.1.2, п.4.1.4, п.4.1.7; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п. 3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 (п.15.3 таблиці)
|
UA.1O114.CX.0025-18 Термін дії з 07.05.2018 до 30.06.2018
|
Горілка особлива "Горілочка Айс"/ (Vodka special "Corilochka Ice")
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2, п.4.1.4; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0024-18 Термін дії з 07.05.2018 до 30.06.2018
|
Горілка "Петрус Чиста Сльоза"/"Vodka ?Petrus Pure Tear" для реалізації за межами України
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2, п.4.1.4
|
UA.1O114.CX.0023-18 Термін дії з 03.05.2018 до 04.04.2019
|
Напівфабрикати для харчової промисловості на основі рослинних олій в асортименті 3 найменування згідно додатку до сертифіката
|
ТУ У 10.4-35998601-001:2017 'Напівфабрикати для харчової промисловості на основі рослинних олій. Технічні умови' п.5.4.1 - п.5.4.6;
ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.3.1.39, 3.2.45, 3.3.36; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, п.п.7.12; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0022-18 Термін дії з 27.04.2018 до 27.04.2019
|
Алкогольні напої ТМ 'Finlandia' в асортименті: 'Фінляндія Журавлина біла' (Finlandia Cranberry),
'Фінляндія Журавлина червона' (Finlandia Redberry), 'Фінляндія Грейпфрут' (Finlandia Grapefruit),
'Фінляндія Лайм' (Finlandia Lime), 'Фінляндія Чорна смородина' (Finlandia Blackcurrant), 'Фінляндія Кокос' (Finlandia Сoconut)
|
ДСТУ 4256:2003, п.4.1.2, п.4.1.4, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 (п.15.3 таблиці); ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38 ДСТУ-Н CODEX STAN 192:2014 "Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги" (CODEX STAN 192:2014, REV 9-2008,IDT) п.14.2.7 (барвник).
|
UA.1O114.CX.0021-18 Термін дії з 27.04.2018 до 27.04.2019
|
Горілки ТМ 'Finlandia': 'Фінляндія' (Finlandia Vodka), 'Фінляндія Платінум' (Platinum Finlandia Vodka)
|
ДСТУ 4256:2003, п.4.1.2, п.4.1.3, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1 (п.15.3 таблиці); ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0020-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Масло солодковершкове екстра, масло солодковершкове екстра 'Златокрай',
масло солодковершкове селянське, масло солодковершкове селянське 'Златокрай'
|
ДСТУ 4399:2005 п.5.5.1, п.5.2.3, п. 5.2.4, п.5.2.7, п.5.2.8 - 5.2.10; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.14, 3.2.44, 3.3.37; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, п.п.2.2; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0019-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Сироватка молочна демінералізована суха з рівнем демінералізації 25%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70%, 80%, 90%
|
ТУ У 10.5-34480442-010:2013 'Сироватка молочна демінералізована. Технічні умови' п.3.3.1-3.3.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.2.28, 3.3.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.5; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0018-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Сироватка молочна суха розпилювального сушіння
|
ДСТУ 4552;2006 п.5.2.1-5.2.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.2.28, 3.3.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.5; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0017-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Сири тверді: "Російський класичний" 50% жиру в сухій речовині; "Голландія" 45% жиру в сухій речовині; "Пошехонський класичний" 45% жиру в сухій речовині
|
ТУ У 15.5-24934992-005:2005 'Сири, сири з ароматизаторами, наповнювачами, добавками, спеціями і копчені. Технічні умови' п.3.3.2-п.3.3.8; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, 2.3; ДСТУ 4421:2005 п.5.1.6; ДСТУ 3662-97 п. 3.8; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0016-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Молоко сухе знежирене з масовою часткою жиру не більше ніж 1,5%; молоко сухе частково знежирене з масовою часткою жиру від 1,6% але менше ніж 26%; молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру від 26% але менше ніж 42%
|
ДСТУ 4273:2015 "Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови" п.5.2.1 - п. 5.2.4; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 2.2.28, 3.3.14; ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.5; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0015-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Сир твердий 'Голландський брусковий' 45% жиру в сухій речовині
|
ДСТУ 6003:2008 "Сири тверді. Загальні технічні умови" п.5.5, п. 5.1.6, додаток В, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 4421:2005 п. 5.1.6, ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0014-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Сир твердий 'Пошехонський' 45% жиру в сухій речовині
|
ДСТУ 4558:2006 "Сир Пошехонський Технічні умови" п.5.1.2, 5.1.4, 5.1.6, 5.1.7, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 4421:2005 п. 5.1.6, ДСТУ 3662-97 п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0013-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Сири тверді 45%, 50% жиру в сухій речовині в асортименті (6 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
СОУ 10.5-37-21658366-928:2012 'Сири тверді. Технічні умови' п.5.1.3-п.5.1.4,
п.5.1.7 - 5.1.9; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 3662-97, п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0012-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Сири тверді 45%, 50% жиру в сухій речовині в асортименті (6 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
СОУ 10.5-37-21658366-928:2012 'Сири тверді. Технічні умови' п.5.1.3-п.5.1.4,
п.5.1.7 - 5.1.9; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15; ДСТУ 3662-97, п.3.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0011-18 Термін дії з 18.04.2018 до 31.03.2020
|
Сири тверді 45%, 50%, 55% жиру в сухій речовині в асортименті (10 найменувань) згідно додатку до сертифіката
|
ТУ У 15.5-34480442-002:2009 'Сири тверді, сири тверді з ароматизаторами, наповнювачами та вітамінізовані. Технічні умови' п.3.3.2-п.3.3.5, ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.2.1.13, 3.1.13, 3.1.25, 3.2.29, 3.3.15;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.3.1, пп 2.3; ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001
|
UA.1O114.CX.0010-18 Термін дії з 13.04.2018 до 14.04.2019
|
Напої безалкогольні газовані в асортименті згідно додатку 23 найменування
|
ДСТУ 4069:2016 "Напої безалкогольні. Загальні технічні умови"; ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах" п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимi рiвнi вмiсту радiонуклiдiв 137 Cs i 90 Sr у продуктах харчування та питнiй водi" р.3 п.15 п.п.15.2; ДСТУ-Н CODEX STAN 192:2014 "Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги" (CODEX STAN 192:2014, REV 9-2008,IDT) п.14.1.4 (аспартам, бензоат).
|
UA.1O114.CX.0009-18 Термін дії з 30.03.2018 до 17.03.2020
|
Вода мінеральна природна столова гідрокарбонатна складного катіонного складу 'Тальнівська' газована та негазована
|
ДСТУ 878-93 "Води мінеральні фасовані. Технічні умови" п.1.2.10, п.1.2.12, п.1.2.13, п.1.2.14; ГН 6.6.1.1-130-2006 "Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137 Cs і 90 Sr у продуктах харчування та питній воді"
затверджених МОЗ України 03.05.2006 р.3 п.15 п.п.15.1
|
UA.1O114.CX.0008-18 Термін дії з 07.03.2018 до 26.02.2019
|
Консерви: стерилізовані "Соус "Хрінодер", нестерилізований "Соус "Сацебелі"
|
ТУ У 10.8-38048541-005:2017 'Консерви. Соуси' Технічні умови' п.5.4.1, п.5.4.4.1, п.5.4.2, п.5.4.5
|
UA.1O114.CX.0007-18 Термін дії з 28.02.2018 до 28.02.2019
|
Спирт етиловий ректифікований
|
ДСТУ 4221:2003 п.4.1.3, п.4.1.4, п.4.1.6, п.4.1.7; ГН 6.6.1.1-130-2006
р.3, п.15, пп.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0006-18 Термін дії з 23.02.2018 до 30.06.2019
|
Горілки особливі: "Хохлушка Житня зі скоринкою" ("Хохлушка Ржаная с корочкой") ("Khokhlushka rye"); "Діалог Айс Блу" ("Диалог Айс Блу") ("Dialogue Ice Blue")
|
ДСТУ 4256:2003 п.4.1.2 - п.4.1.4, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006
р.3, п.15, п.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0005-18 Термін дії з 22.02.2018 до 13.08.2018
|
Горілка 'Козацька Рада' Соборна'
|
ДСТУ 4256:2003, п.4.1.2 - п.4.1.4, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006
р.3, п.15, пп.15.2; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0048-17 Термін дії з 13.10.2017 до 13.08.2018
|
Напої лікеро-горілчані в асортименті згідно додатку до сертифіката (30 найменувань)
|
ДСТУ 4257:2003 п.4.1.3, п.4.1.4, п.4.1.6, п.4.1.7, п.4.1.9;
ГН 6.6.1.1-130-2006 п.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0047-17 Термін дії з 13.10.2017 до 13.08.2018
|
Горілки та горілки особливі в асортименті згідно 3-х додатків до сертифіката
(69 найменувань)
|
ДСТУ 4256:2003, п.4.1.2 - п.4.1.4, п.4.1.7, п.4.1.8; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0046-17 Термін дії з 13.10.2017 до 01.12.2018
|
Напої алкогольні міцні (5 найменувань)
|
ТУ У 11.0-2514900150-002:2016 "Напої алкогольні міцні ароматизовані. ТУ" п.3.4.2; ГН 6.6.1.1-130-2006 п.15.3; ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.40, п.3.2.46, п.3.3.38
|
UA.1O114.CX.0044-17 Термін дії з 10.10.2017 до 18.09.2019
|
Цукор білий кристалічний ІІІ категорії з цукрових буряків (Квота А)
|
ДСТУ 4623:2006/ГОСТ 31361:2008 (ГОСТ 31361:2008 IDT) п.3.2.5, п.3.2.6, п.3.2.8, п.3.2.9, ДГПіН 'Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах' п.3.1.28, п.3.2.33, п.3.3.23
|
UA1.034.X.011123-13 Термін дії з 20.08.2014 до 23.07.2016
|
Консерви стерилізовані в асортименті: "Рагу овочеве", "Баклажани в аджиці", "Баклажани з овочами" загальною кількістю 254198шт.склобанок
|
ТУ У 15.3-24372924.006:2008 'Консерви 'Овочеві закуски'. Технічні умови', , МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.007953-13 Термін дії з 23.07.2014 до 16.06.2016
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.005079-14 Термін дії з 09.07.2014 до 13.06.2016
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA1.034.X.008357-13 Термін дії з 12.05.2014 до 17.06.2015
|
Консерви стерилізовані 'Конфітюр вишневий'
|
ТУ У 24372924.012-2000 'Консерви 'Конфітюри плодові та ягідні. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011115-13 Термін дії з 10.04.2014 до 07.01.2016
|
Консерви стерилізовані 'Закуска овочева 'Закарпатська'
|
ТУ У 15.3-00378017.005-2001 'Консерви 'Закуски овочеві'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011115-13 Термін дії з 10.04.2014 до 17.01.2016
|
Консерви стерилізовані 'Аджика по-грузинськи'
|
ТУ У 15.8-24372924-002:2006 'Консерви 'Аджика'. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.015357-13 Термін дії з 31.12.2013 до 30.12.2015
|
Гірчиці: 'Домашня', 'Європейська', 'Баварська м'яка', 'Гірчиця з хроном', 'Класична з хроном', 'Оригінальна з хроном', 'Французька', 'Російська гостра'
|
ТУ У 15.8-24372924.016-2002 'Гірчиці. Технічні умови', МБТ 5061-89, ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.015359-13 Термін дії з 31.12.2013 до 30.12.2015
|
Хрін нестерилізований: 'Хрін український', 'Хрін білий гострий', 'Хрін м'який по-баварськи'
|
ТУ У 24372924.005-99 'Хрін. Технічні умови', МБТ 5061-89,
ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.015356-13 Термін дії з 31.12.2013 до 30.12.2015
|
Гірчиці нестерилізовані: 'Домашня', 'Російська гостра' для реалізації за межами України
|
У У 15.8-26357739-002:2007 'Гірчиця. Технічні умови',
МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.015358-13 Термін дії з 31.12.2013 до 30.12.2015
|
Хрін нестерилізований: 'Хрін гострий білий', 'Хрін гострий з буряком', 'Хрін м'який баварський', 'Хрін лимонний' для реалізації за межами України
|
ТУ У 15.3-26357739-001:2007 'Хрін. Технічні умови',
МБТ 5061-89, ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011462-13 Термін дії з 14.10.2013 до 14.10.2014
|
Консерви стерилізовані: "Ікорка кабачкова", "Ікорка баклажанна", "Ікра кабачкова з перчиком"
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 "Консерви "Овочеві закуски". Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011123-13 Термін дії з 01.10.2013 до 09.07.2015
|
Консерви стерилізовані в асортименті згідно додатку до сертифіката (5 найменувань)
|
ТУ У 15.3-24372924.006:2008 'Консерви 'Овочеві закуски'. Технічні умови', , МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011115-13 Термін дії з 01.10.2013 до 28.06.2015
|
Консерви стерилізовані 'Огірки мариновані слабокислі' першого гатунку
|
ГОСТ 1633-73, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011122-13 Термін дії з 01.10.2013 до 04.08.2015
|
Консерви стерилізовані: 'Лечо Болгарське', 'Перець солодкий'
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 'Консерви. Овочеві закуски. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011114-13 Термін дії з 01.10.2013 до 02.08.2015
|
Консерви стерилізовані: 'Томати мариновані Черрі 'Посольські', 'Томати мариновані Черрі'
|
ТУ У 15.3-24372924-024:2005 'Консерви. Овочеві, фруктові та овочево-фруктові в маринадах. Технічні умови', МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011121-13 Термін дії з 01.10.2013 до 29.07.2015
|
Консерви стерилізовані першого гатунку: 'Асорті №2 слабокисле', 'Асорті №6 слабокисле', 'Томати мариновані червоні слабокислі'
|
ГОСТ 1633-73, МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001,
ГН 6.6.1.1-130-2006. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.011105-13 Термін дії з 01.10.2013 до 30.09.2015
|
Консерви стерилізовані 'Томати неочищені в томатному соку' першого гатунку
|
ДСТУ 4697:2006, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан Пин 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.009194-13 Термін дії з 16.08.2013 до 13.06.2015
|
Консерви стерилізовані: "Огірки гострі маринованіі", "Огірки пікантні мариновані", "Огірки "Посольські"
|
ТУ У 15.3-24372924.018-2003 "Овочі солоні, мариновані та квашені. Технічні умови", МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.009193-13 Термін дії з 16.08.2013 до 07.07.2015
|
Консерви стерилізовані "Огірки мариновані слабокислі" першого гатунку
|
ГОСТ 1633-73 (за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення масової частки: титрованих кислот, нітратів, визначення вмісту: хлорорганічних петицицидів, токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну, афлотоксину В1), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.009190-13 Термін дії з 16.08.2013 до 27.06.2015
|
Консерви стерилізовані: "Малина подрібнена з цукром", "Смородина подрібнена з цукром" Код ДКПП - 15.33.2 (10.39.22)
|
ДСТУ 4898:2007 (за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення вмісту: хлорорганічних петицицидів, токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.009192-13 Термін дії з 16.08.2013 до 22.07.2014
|
Консерви стерилізовані "Джем персиковий" першого гатунку Код ДКПП - 15.33.2 (10.39.22)
|
ДСТУ 4900:2007 (за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення масової частки сухих речовин, визначення вмісту: хлорорганічних петицицидів, токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2 1078-01
Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.008747-13 Термін дії з 06.08.2013 до 04.08.2015
|
Консерви стерилізовані та нестерилізовані: "Аджика гостра", "Аджика "Кавказька гостра", "Аджика "Кавказька"
|
ТУ У 15.8-24372924-002:2006 "Консерви. "Аджика". Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA1.034.X.008694-13 Термін дії з 05.08.2013 до 02.08.2014
|
Консерви стерилізовані "Ікорка кабачкова"
|
ТУ У 15.3-24372924-006:2008 "Консерви "Овочеві закуски". Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.007953-13 Термін дії з 19.07.2013 до 19.06.2015
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.007565-13 Термін дії з 10.07.2013 до 15.06.2015
|
Консерви стерилізовані "Горошок зелений консервований" першого гатунку
|
ДСТУ 7165:2010, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, СанПиН 2.3.2.1078-01
|
UA1.034.X.007422-13 Термін дії з 08.07.2013 до 06.06.2015
|
Консерви стерилізовані "Джем полуничний" першого гатунку
|
ДСТУ 4900:2007 (за показниками: органолептичними, мікробіологічними, визначення вмісту: токсичних елементів, радіонуклідів, патуліну, хлорорганічних пестицидів), МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01. Не містить генетично-модифікованих організмів.
|
UA1.034.X.006790-13 Термін дії з 01.07.2013 до 20.06.2015
|
Торти вафельні в асортименті
|
ДСТУ 4803:2007, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01. Не містить генно-модифікованих організмів
|
UA1.034.X.006769-13 Термін дії з 01.07.2013 до 20.06.2015
|
Рулети бісквітні з фруктово-ягідними начинками в асортимеі в асортименті (5 найменувань)
|
ДСТУ 4460:2005, МБТ 5061-89, ГН 6.6.1.1-130-2006, ДСан ПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, Сан ПиН 2.3.2. 1078-01
|
UA1.034.X.006613-12 Термін дії з 23.01.2013 до 04.08.2013
|
Консерви стерилізовані і нестерилізовані: "Аджика гостра", "Аджика негостра", "Аджика "Кавказька гостра", "Аджика "Кавказька"
|
ТУ У 15.8-24372924-002:2006 "Консерви Аджика. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA1.034.X.000052-12 Термін дії з 23.01.2013 до 30.12.2013
|
Гірчиці нестерилізовані: "Традиційна гостра", "Домашня", "Російська гостра" для реалізації за межі України
|
ТУ У 15.3-26357739-002:2007 "Гірчиця. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA1.034.X.000047-12 Термін дії з 23.01.2013 до 30.12.2013
|
Хрін нестерилізований: "Хрін гострий білий", "Хрін гострий гострий з буряком", "Хрін м"який баварський", "Хрін лимонний" для реалізації за межі України
|
ТУ У 15.3-26357739-001:2007 "Хрін. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|
UA1.034.X.000039-12 Термін дії з 23.01.2013 до 30.12.2013
|
Хрін нестерилізований: "Хрін український", "Хрін гострий білий", "Хрін лимонний", "Хрін м"який по-баварськи", "Хрін столовий білий", "Хрін столовий з буряком"
|
ТУ У 24372924.005-99 "Хрін. Технічні умови", МБТ 5061-89, ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001, ГН 6.6.1.1-130-2006
|