Перелік документів щодо сертифікації систем управління

Системи управління якістю (СУЯ) на відповідність ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги»:
       Заявка на проведення сертифікації СУ
       Опитувальна анкета для проведення першого етапу аудиту системи управління якістю
       Перелік документів, які надаються замовником для проведення попереднього оцінювання СУЯ
Системи управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) на відповідність ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі» та ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги»:
       Заявка на проведення сертифікації СУ
       Опитувальна анкета для проведення першого етапу аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів на відповідність ДСТУ 4161-2003
       Опитувальна анкета для проведення першого етапу аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів на відповідність ДСТУ ISO 22000:2019
       Перелік документів, які надаються замовником для проведення першого етапу аудиту СУБХП